Riskfria metoder för att modifera din elscooter att åka snabbare

För de av oss som någonsin har befunnit oss i en situation när vägen är fri och det inte finns några människor eller fordon i vägen vet vi precis vad du tänker. Trots att du sätter pedalen i botten rör du dig fortfarande bara i 20 kilometer i timmen. Du kan se den äldre kvinnan som går med käpp precis bredvid dig.

Lyckligtvis finns det ett antal saker du kan göra för att öka hastigheten på din elscooter, och i vissa fall till och med överträffa dess angivna topphastighet. Man kan också köpa en stark och snabb elscooter redan från början, du kan hitta massor av dessa typer hos https://elscooters.net som har ett mycket stort och brett sortiment av starka elscooters.

Det finns en mängd olika tekniker för att öka hastigheten på din elscooter:

Metoder utan risk

Alla dessa tekniker är riskfria metoder för att maximera hastigheten på din elscooter. Det är en snabb och enkel lösning som inte bryter mot din garanti eller kräver att du manipulerar enhetens interna delar på något sätt.

I de flesta fall kommer de dock bara att eliminera några få hinder för din elscooters deklarerade topphastighet. Du måste pyssla med skoterns interna delar om du vill gå snabbare än så. Efter att ha gått igenom alla riskfria tillvägagångssätt bör du kunna uppnå åtminstone maxhastigheten utan att riskera att skada några mekaniska komponenter.

1. Se till att din elscooter är i det snabbaste läget och att den är helt olåst (riskfritt)

Mängden personer som klagar på att deras skoter är trög, för att senare upptäcka att de antingen inte har gjort inställningen på rätt sätt eller inte är i snabbast möjliga läge, förvånar mig fortfarande.

Om din elscooter alltid har varit trög kan du ha att göra med något av dessa problem. Lokala regler och bestämmelser kan kräva att vissa skotrar låses i början av körningen.

2. För att få ut det mesta av ditt batteri bör du se till att det är fulladdat (riskfritt)

En viktig faktor som påverkar din topphastighet är batteriets kapacitet. Förutom motorns effekt och batteriets effekt kan batterinivån spela en betydande roll.

3. Koppla bort de batteridrivande enheterna, till exempel lampor och fläktar

Mot bakgrund av ovanstående vill du försäkra dig om att ditt batteri kan utnyttjas så mycket som möjligt för din prestation och så lite som möjligt för kompletterande ändamål.

4. Minska belastningen på systemet (riskfritt)

Ju snabbare din elscooter kan röra sig, desto mindre vikt måste den dra. Du bör förvänta dig en ökning av din topphastighet om du tappar överflödiga kilon. Om du vill röra dig snabbare ska du inte göra dig av med hjälmen eller annan säkerhetsutrustning! Återigen är det slöseri med tid och det kommer inte att göra något.

5. Hjulen bör torkas av med en trasa (riskfritt).

Under dagtid hade min skoter svårt att nå hastigheter på 17-18 kilometer i timmen, även med ett fulladdat batteri och i Sport-läget (det snabbaste läget).

Efter lite funderande bestämde jag mig för att påbörja processen för att lösa problemet.

Leave a Comment